Gebruik vloerbescherming en voorkom beschadiging

Wanneer je binnenkort gaat verbouwen, verhuizen of een nieuw pand zult betreden is het gewenst om allereerst de vloeren op een secure manier af te dekken. Dit zal een hoop beschadigingen voorkomen aan de nieuwe vloer en zorgt ervoor dat je snel en praktisch te werk kunt gaan. Vloerbescherming bij verbouwing is zeer belangrijk! Er wordt tijdens een verbouwing veel geschoven met meubels, apparatuur en diverse zware materialen wat voor ernstige beschadiging kan zorgen. Hiervoor biedt My Floor diverse mogelijkheden in vloerbeschermers. Een vloer komt veelal als eerst aan bod bij de oplevering van een project. Daarom is het verstandig dat de werkzaamheden soepel verlopen. Belangrijk is allereerst na te gaan met welk soort vloer je te maken hebt. Voor iedere soort vloer is er een andere variant vloerbescherming geschikt. Een vloerbeschermer is daarin niet alleen belangrijk als beschermer voor vloeroppervlakken maar dient ook als beveiliging! Een goede vloerbescherming voor meubels is ook zeker gewenst wanneer deze al aanwezig zijn. 

Kwaliteit vloerbeschermers van My Floor

Om productiviteit en veiligheid te allen tijde te kunnen waarborgen is het van groot belang dat je een vloerbescherming van goede kwaliteit in huis haalt en het op de juiste manier bevestigd. Omdat elke vloersoort een andere bescherming nodig heeft is het belangrijk dat de klus gedaan wordt door een vakman of wanneer je zelf een ervaren klusser bent kan dit natuurlijk ook! Vloerbescherming bij verbouwingen is natuurlijk essentieel! Houd altijd rekening met je huidige vloer. Dit maakt het verschil in het toepassen van vloerbescherming bij verbouwing bijvoorbeeld. Het is belangrijk om rekening te houden met de vochtigheid van de ondergrond en zorg dat er geen vuil op de onderkant achterblijft. 

De beste vloerbescherming voor meubels

Of het nu gaat om vloerbedekking, laminaat of plavuizen, voor iedere vloersoort bieden wij handige vloerbescherming voor meubels. Heb je een bepaalde kleur meubelvilt nodig voor je bank, stoelen of tafel? Bij My Floor kun je terecht voor allerlei soorten vloerbescherming voor meubels. We bieden beschermende meubelvilt, wielen en viltglijders. Dit zijn eenvoudige en praktische middelen om jouw meubels en vloeren te beschermen. Viltglijders met schroef zijn zeer handig als je op zoek bent naar materiaal dat zeer stevig en veilig bevestigd wordt in je meubels. Het systeem zorgt ervoor dat het vilt niet weg kan waardoor je anders dan met een viltstrook niet om de zoveel tijd iets hoeft te vervangen. Natuurlijk is de viltstrook wel heel makkelijk om aan te brengen omdat deze zelfklevend is. Een snelle en handige oplossing als vloerbescherming voor meubels.

Op zoek naar een veilige vloerbescherming? Bekijk ons aanbod!

My Floor biedt veel soorten vloerbescherming. Naast vloerbescherming bij verbouwing en vloerbescherming voor meubels bieden we ook veel andere veilige materialen die ervoor zorgen dat alle aspecten van het pand onbeschadigd blijven. Wil je meer informatie over ons aanbod of heb je vragen over het bestellen van vloerbeschermers? Neem dan contact met ons op via +32 (0) 52 25 83 53 of stuur een mail naar info@myfloor.be.

Menu